Varíme deťom s Fortini

  • Polievky
  • Desiaty
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Zobraziť vybrané

Rybie ragú s pažítkou a hubami

recept

Ingrediencie

100 g hejka (morskej šťuky) • 50 g červenej cibule • 80 g húb • 150 ml Fortini Multi Fibre • 5 g múky • husacia masť • pažítka • soľ • čierne korenie • mletá červená paprika • mletá rasca • cesnak • cestoviny podľa chuti

Postup (doba prípravy cca 30 minút)

  1. Rybu pokrájanú na kúsky 3 × 3 cm podľa chuti osolíme a okoreníme korením, rascou a cesnakom.
  2. Medzitým si na rozohriatej masti osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme huby a podusíme.
  3. Dodáme farbu mletou paprikou a vložíme ochutenú rybu, v prípade potreby dochutíme, prilejeme trochu vody a pod pokrievkou dusíme domäkka.
  4. Bohato posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.
  5. Pred dokončením prilejeme Fortini Multi Fibre, v ktorom sme už rozmiešali múku, a necháme prejsť varom.
  6. Podávať môžeme s varenými cestovinami alebo s ryžou.