Ingrediencie
100 g hejka (morskej šťuky) • 50 g červenej cibule • 80 g húb • 150 ml Fortini Multi Fibre • 5 g múky • husacia masť • pažítka • soľ • čierne korenie • mletá červená paprika • mletá rasca • cesnak • cestoviny podľa chuti
Postup (doba prípravy cca 30 minút)
- Rybu pokrájanú na kúsky 3 × 3 cm podľa chuti osolíme a okoreníme korením, rascou a cesnakom.
- Medzitým si na rozohriatej masti osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme huby a podusíme.
- Dodáme farbu mletou paprikou a vložíme ochutenú rybu, v prípade potreby dochutíme, prilejeme trochu vody a pod pokrievkou dusíme domäkka.
- Bohato posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.
- Pred dokončením prilejeme Fortini Multi Fibre, v ktorom sme už rozmiešali múku, a necháme prejsť varom.
- Podávať môžeme s varenými cestovinami alebo s ryžou.