Varíme deťom s Fortini

  • Polievky
  • Desiaty
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Zobraziť vybrané

Rybacia polievka

recept

Ingrediencie

100 g rybacích vnútorností • 1 rybacia hlava • 30 g koreňovej zeleniny • 10 g hladkej múky • 5 g masla • 100 ml Fortini Multi Fibre • muškátový oriešok • soľ • petržlenová vňať

Postup (doba prípravy cca 30 minút)

  1. Rybaciu hlavu a vnútornosti varíme vo vode na miernom ohni (voda iba prebubláva).
  2. Po uvarení scedíme.
  3. V rybacom vývare uvaríme koreňovú zeleninu, zahustíme nasucho opraženou múkou a prevaríme.
  4. Uvarené vnútornosti pokrájame, vložíme späť do vývaru, zjemníme maslom, Fortini Multi Fibre, nasekanou petržlenovou vňaťou a dochutíme nastrúhaným muškátovým orieškom.
  5. Môžeme podávať s opraženou žemľou.