Ingrediencie
500 g tvarohu • 200 ml mlieka • 200 ml Fortini Multi Fibre • 2 žĺtky • 250 g rastlinného tuku • 2 balíčky vanilkového cukru • 200 g práškového cukru • 10 g želatiny (plátky) • 240 g piškót • 400 g ovocia - (ananás, kivi, broskyne a jahody) • kakao
Postup (doba prípravy cca 30 minút)
- Želatínu namočíme do Fortini Multi Fibre asi na 30 minút.
- Preložíme do mixéra a prilejeme 200 ml horúceho mlieka.
- Rozmixujeme, pridáme pokrájané maslo s cukrom, vanilkový cukor, žĺtky a tvaroh. Mixujeme do hladkého krému.
- Tortovú formu vyložíme fóliou, na dno tesne vedľa seba poukladáme piškóty, na ktoré nalejeme krém.
- Na krém poukladáme pokrájané ovocie a opäť zakryjeme piškótami.
- Do poslednej vrstvy krému vmiešame kakao a potrieme piškóty.
- Zdobiť môžeme šľahačkou, ovocím alebo želatínou.