Ingrediencie
Krém: 2 lyžice želatiny (plátky) • 200 ml Fortini Multi Fibre • 500 g mäkkého tvarohu • 90 g práškového cukru • vanilkový cukor • 400 g ovocia (maliny, čučoriedky, jahody) • 160 g detských piškót • šľahačka • mäta
Postup (doba prípravy cca 15 minút)
- Tortovú formu vyložíme detskými piškótami.
- Želatínu namočíme do vlažného Fortini Multi Fibre a necháme napučať.
- Tvaroh, cukor a rozpustenú želatínu našľaháme do hladkého krému.
- Polovicu krému nalejeme na piškóty a pokryjeme ďalšou vrstvou piškót.
- Do zvyšnej časti krému rozmixujeme ovocie a potrieme hornú vrstvu piškót.
- V chladničke necháme vychladiť a zdobíme šľahačkou a umytými lístkami mäty.