Ingrediencie
200 g malín • dreň z vanilkového struku • 1 vajce • 100 ml Fortini Multi Fibre • 10 g cukru • 5 g masla • kúsok citrónovej kôry • bazalka
Postup (doba prípravy cca 45 minút)
- Vaječný zvitok: vanilkovú dreň, vajce, cukor a Fortini Multi Fibre rozšľaháme. Maslom vymastíme formu, naplníme ju vaječnou hmotou a prekryjeme alobalom. Vo vodnom kúpeli necháme zraziť pri miernej teplote asi 40 minút.
- Malinová polievka: Vodu s citrónovou kôrou uvedieme do varu, pridáme maliny a varíme asi 5 minút.
- Citrónovú kôru vyberieme, prepasírujeme cez sito a dáme schladiť do chladničky. Studenú polievku nalejeme do taniera, pridáme nakrájaný zvitok a obložíme lístkami bazalky.